Webdesign & development,
van html&css tot WordPress

Websites

webdesign & webdevelopment door cdsigns wlcf


Wordpress nieuwsbrief

WordPress template voor digitale nieuwsbrief

Ontwerp Joomla

Redesign website met Joomla-template

Webdesign

HTML & CSS website

WordPress

Verhuizing bestaande website - website design + development mbv WordPress

Responsive WordPress

Webdesign & development responsive website met WordPress

Landingspagina

Website design + development desktop & mobiele landingspagina

Webdesign & development

een online ervaring, met de klant centraal


webdesign

Ontwerpen
websites • mobiele sites • apps

Een schitterend ontwerp vormt de basis van een nieuwe website. Bij aanvang van een webdesign traject wordt allereerst in kaart gebracht welke informatie over uw producten & diensten zal worden gepresenteerd aan klanten.

De wijze waarop deze gegevens worden gepresenteerd is een tweede vraagstuk waarbij de gebruiker centraal staat. Er zijn vele verschillende soorten bedrijven en de potentiële consument is misschien wel nog diverser in eigenschappen en voorkeuren. Human-centered design is de aanpak die wordt gekozen waarbij aandacht wordt besteed aan de gebruikersvriendelijkheid van een product en verschillende soorten bezoekers van een website.

Een website ontwerpen, dat kan voor nieuwe en bestaande bedrijven. Een redesign van uw bestaande website geeft nu de kans om uw aanwezigheid op mobile devices binnen uw huisstijl door te voeren.

cdsigns staat u graag bij in alle vormen van webdesign.


Ontwikkeling
front-end development • WordPress

Na het ontwerpen van een website staat de bouw gepland, de inventarisatie bij de start van het web-traject helpt om het type website vast te stellen. Een website met content management systeem levert u de mogelijkheid vanuit een eenvoudige interface teksten te plaatsen, redigeren of verwijderen. Het uitbesteden van het websitebeheer en onderhoud aan cdsigns behoort ook tot de mogelijkheden.

Bij bestaande websites verhuist de aanwezige informatie natuurlijk mee naar uw nieuwe systeem en wordt zoekgigant Google geinformeerd over deze verplaatsing om uw ranking te behouden.

webdevelopment cdsigns

een nieuwe website

Oplevering
Introductie • Beheer • Onderhoud

Om uw website te kunnen lanceren heeft u een domeinnaam met webhosting nodig, hiermee worden uw pagina's bereikbaar op het wereldwijde web en kunt u de gewenste mails ontvangen op een info@, koffie@ of postduif@uwdomein.nl. cdsigns helpt u graag in uw zoektocht naar geschikte en betaalbare hosting.

Het succesvol doorlopen van het webdesign & development traject betekenen dat uw website nu af is! Tijdens het ontwikkelingstraject krijgt u toegang tot de pagina's die klaar staan voor de lancering, zodat u bekend en vertrouwd met uw nieuwste communicatie-middel kunt raken.

Het door u goedgekeurde webdesign is omgezet in regels computercode met of zonder beheersysteem. In welke vorm dan ook, de website is nu af en klaar om live te gaan. Voor de live-gang krijgt u een introductie over werken met het CMS-systeem.

Snel een nieuwe website?